Pécsi Tudományegyetem

Erasmus+Programme

 

 

Folytatódik – A nemzetközileg versenyképes oktatási módszerek műhelysorozat

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Tempus Közalapítvány 2019-ben is folytatja a felsőoktatás módszertani műhelysorozatát felsőoktatásban oktatók, oktatásszervezők számára. A tematikus műhelyeken a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj felhívásra beadott pályázatok gyakorlati-módszertani bemutatói mellett, lehetőség nyílik a bemutatott jó példák megvitatására, módszertani tapasztalatcserére és közös problémamegoldásra is.

A következő műhely időpontja: 2019. május 16. 13.00-18.00

A műhely témája: Hallgatók tanulásmódszertani támogatása.

A műhelysorozat állandó szakértője: Dr. Ollé János

Bővebb információ és jelentkezés

Várjuk jelentkezésüket a regisztrációs űrlap kitöltésével 2019. május 14-ig.

A programban szereplő projektek megtalálhatóak a Tempus Közalapítvány által létrehozott Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj adatbázisban, melyben rövid leírás olvasható a megvalósított projektekről, oktatási módszerekről és tippek találhatók a módszerek más intézményekben való adaptálására is.

Létrehoztunk az Innofor  facebook csoportot a innovatív oktatók számára.

Az Innofor csoport innovatív oktatás-tanulás iránt elkötelezett oktatók számára - a módszertani műhelyeken résztvevők kérésének eleget téve - létrejött fórum a kommunikáció és tapasztalatcsere elősegítésére. Örömmel vesszük konstruktív javaslataikat a rendszerek továbbfejlesztésére , bátorítjuk felsőoktatást érintő szakmai témák felvetését, építő viták kezdeményezését, szakmai linkek, jó gyakorlatok megosztását, felsőoktatási szakmai rendezvényekről, fórumokról való tájékoztatást.

A csoporthoz ezen a linken tudnak csatlakozni:

 https://www.facebook.com/groups/1988244421486401/

 Váunk szeretettel  oktatókat és szakértőket műhelyeinken és az online fórumokon.

rovat: 
You shall not pass!