Hírek

Az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatására

2020/2021-es és 2021/22-es tanév

A Pécsi Tudományegyetem és a Tempus Közalapítvány kiegészítő támogatásra irányuló pályázatot hirdetnek azon felsőoktatásban tanuló/dolgozó fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak számára, akik a 2020/2021-es tanévben Erasmus+ mobilitási ösztöndíjat nyertek el. A támogatás célja egyenlő esélyt nyújtani a felsőoktatás területén is a speciális ellátást igénylő kiutazók számára az Erasmus+ programban.

Nem vesz részt az Egyesült Királyság az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület új programszakaszában

A jelenleg futó projektek tevékenységeit nem érinti a döntés, a 2020 után záruló projektek továbbra is részesülnek támogatásban.

Sem teljes jogú tagként, sem partnerként nem vesz részt az Egyesült Királyság az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület 2021-ben induló új programszakaszában.

EDUC Gap Year Ösztöndíj 2021 - fizikai mobilitás hallgatók részére

Felhívás az EDUC (European Digital UniverCity) Szövetség Gap Year hallgatói tanulmányi fizikai mobilitási programban való részvételre a 2021/2022-es tanévben

 

Kedves PTE Hallgató!

 

Az EDUC Szövetség örömmel hirdeti új fizikai mobilitási programját a Pécsi Tudományegyetem BA/Bsc, MA/Msc hallgatói számára.

Egyesült Királyságba irányuló mobilitásokról

Az Egyesült Királyság változatlan feltételekkel vesz részt a jelenlegi 2014-2020-as Erasmus+ Programban annak lezárásáig. 

Ez azt jelenti, hogy a KA103-as  2019-es és 2020-as projektek esetében a projektek befejezéséig, akár 2022-ig támogathatók az Egyesült Királyságba irányuló hallgatói, oktatói és személyzeti mobilitások.

https://tka.hu/hir/13214/az-egyesult-kiralysag-2020-ban-teljes-jogu-programorszag-marad

Oldalak