University of Pécs

Erasmus+ Programme

 

 

Jobday

Printer-friendly versionPDF változat

Angol -Állásbörze a Pécsi Tudományegyetemen – Tudj meg mindent az Europass-ról és az Erasmus+ lehetőségeidről!(2015.03.25- 2015.03.25)

Tudtad, hogy az Erasmus+ keretében külföldön is végezheted szakmai gyakorlatodat? És azt, hogy erről mobilitási igazolványt kaphatsz olyan formátumban, melyet az egész Európai Unió területén elismernek? Hallottál már arról, hogy akár 12 hónapot is tanulhatsz egy általad kiválasztott országban?

Ha bármelyik témában többet szeretnél megtudni, vagy egyéb kérdéseid vannak, látogass el március 25-én a PTE Állásbörzére! Europass, Erasmus+ standunknál informálódhatsz az Erasmus+ program nyújtotta lehetőségekről, illetve megismerheted az Europass portfoliót, melynek segítségével bármely uniós tagállamban könnyedén bemutathatod végzettséged, tapasztalataid, tanulmányaid, nyelvtudásod és egyéb megszerzett kompetenciáid.

Hozd el nekünk Europass formátumú önéletrajzod, és amellett, hogy segítünk tökéletesíteni, egy promóciós ajándékkal is meglepünk!

Találkozzunk 2015. március 25-én a Pécsi Tudományegyetem állás- és szakmai gyakorlati börzéjén a Zsolnay Kulturális Negyedben!

Bővebb információkért addig is látogass el a Tempus Közalapítvány honlapjára, az Europass magyarországi oldalára, és megtalálsz minket a Facebookon is.

Forrás:http://europass.hu/allasborze-a-pecsi-tudomanyegyetemen-tudj-meg-mindent...

English
Esemény dátum: 
Wednesday, 2015, March 25 - 10:00 to 16:00
Rovat: 
Egyéb
You shall not pass!